Logo mooilaarbeek.nl
Orkest De Wanhoop   | Fotonummer: 82d199
Orkest De Wanhoop (Foto: Marcel van de Kerkhof (Aarle-Rixtel))
Muziek

Orkest De Wanhoop zoekt nieuwe dirigent(e)

Aarle-Rixtel - Het orkest De Wanhoop uit Aarle-Rixtel is op zoek naar een deskundige, maar vooral ook een enthousiaste dirigent(e).

De Wanhoop heeft een vaste bezetting van zo'n 22 leden (in leeftijdscategorie van 50 tot 80 jaar) met als doel naar vermogen gezellig muziek te maken. Hiertoe wordt nauw samengewerkt met de Helmondse amusementszanggroep De Keiegalmers. Naast het serieuze genre, omvat het repertoire ook populaire muziek, zoals ballades,evergreens, levensliederen en dergelijke. De wekelijkse repetities vinden plaats op de donderdagavond. Mocht je interesse hebben om mee te komen musiceren, dan ben je daar uiteraard van harte welkom! Naast optredens in onder andere verzorgings/verpleeghuizen, wordt ook deelgenomen aan concerten (Carat-concert te Helmond, MuziektuinPodium te Beek en Donk, etc.)

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Marieke Bouwman, mjhbouwman@outlook.com of telefonisch via nummer 06-51774142.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>