Logo mooilaarbeek.nl
Algemeen

Tweede Aarles Gildeweekend

  | Fotonummer: 6ddba1
Foto:

Aarle-Rixtel - In het weekend van 18 en 19 augustus houdt het Sint Margaretha Gilde en het Onze Lieve Vrouwe Gilde hun gildedagen.

Op zaterdag 18 augustus is het schieten op het gildeterrein aan de havenweg 6a, om de dorpskoningtrofee, een beeldje van keramiek gemaakt door Jack Merkx uit Grave. Iedereen vanaf 16 jaar en ouder mag mee schieten, mits in bezit van een geldig legitimatiebewijs. Vanaf 14.00 uur is iedereen welkom en vanaf 15.00 uur begint het schieten.

Op zondag wordt op het Jan van Dooren paviljoen geschoten om de zilveren dorpstrofee. Ook hier geldt vanaf 16 jaar en ouder mag je mee schieten. Je moet ook hier in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs. Vanaf 13.00 uur is iedereen welkom en om 14.00 uur begint de schietwedstrijd.

Beide dagen staan weer bol van gezelligheid met plaatselijke muziek, en zo kort na de vakantie is het leuk om elkaar weer te ontmoeten.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>