Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 5d305c
Foto: Politie Helmond
Politie/Brandweer/Ambulance

Politie zoekt getuigen aanrijding fietser

Beek en Donk - Op zondag 05 augustus 2018,  omstreeks 19.27 uur is op de  Lieshoutseweg te Beek en Donk een fietster aangereden door de bestuurder/ster van een zwarte Mini One. De bestuurder/bestuurster van de Mini reed op de Lieshoutseweg komende uit de richting van Beek en Donk en gaande in die van Lieshout. 

Ter hoogte van de aldaar aanwezige brug over de Goorloop maakte de bestuurder/bestuurster van de Mine een slinger naar rechts en kwam daarbij op het fietspad terecht. Op het fietspad fietste op dat moment een mevrouw met haar man, zoon, schoondochter en kleinkinderen en die werd van achteren door de Mini aangereden. Gelukkig werden de anderen niet geraakt.

De fietster is daardoor ten val gekomen en heeft letsel aan haar been opgelopen en is liggend op het fietspad achtergebleven. De bestuurder/bestuurster van de Mini is na de aanrijding niet gestopt en weggereden in de richting van Lieshout. De Mini moet aan de rechterzijde van het voertuig schade hebben! In ieder geval is de rechterbuitenspiegel van de Mini achtergebleven op de plaats van de aanrijding. 

Heeft U iets gezien of informatie over deze aanrijding. Of weet U waar de Mini met vermelde schade nu is. Neem dan contact met ons op via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000. Graag het volgende registratienummer vermelden: PL2100-2018154956.

Bron: Politie

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>