archief
archief

Open Aarles Tafeltennistoernooi bij ATTC'77

Sport Evenementen

Aarle-Rixtel - Vanaf 30 juni tot 12 augustus is de gymzaal aan de Jan van Rixtelstraat gesloten met uitzondering van de vrijdagochtend. Elke vrijdag kunnen de recreanten, maar ook andere leden, van 9.00 tot ca. 12.00 uur een balletje slaan, een potje biljarten of een kopje koffie komen drinken. Nieuwe leden zijn altijd welkom dus kom gerust eens een kijkje nemen of het wat voor je is. Natuurlijk kan dat, na de vakantiesluiting, ook op de andere dagen. De zaal is open op maandag-, woensdag- en donderdagavond vanaf 20.00 uur en er is altijd wel iemand aanwezig om je wegwijs te maken.

Al gauw genoeg na de vakantiesluiting houdt ATTC'77 het Open Aarles Tafeltennistoernooi.  Van maandag 27 augustus t/m donderdag 30 augustus zal vanaf 19.30 uur in poules (men speelt op één avond) gestreden worden om een plek in de finale op vrijdagavond 31 augustus. Alle wedstrijden worden bij ATTC'77 gespeeld. De deelnemers worden op sterkte ingedeeld in 4 klassen: Klasse A: 2e klasse NTTB en hoger Klasse B: 3e en 4e klasse NTTB Klasse C: 5e en 6e klasse NTTB Klasse D: 7e klasse NTTB en nietcompetitiespelers

Deelname staat open voor iedereen vanaf 16 jaar, ook niet tafeltennissers en is gratis. Opgeven kan tot 20 augustus per email (attc77@outlook.com) onder vermelding van naam, vereniging (indien relevant) en klasse. Ook dit is een leuke manier om kennis te maken met de tafeltennissport en bij dit toernooi kun je de tijdens de vakantie op de camping opgedane tafeltenniskwaliteiten meten aan die van anderen.