Logo mooilaarbeek.nl
Algemeen

Brabants wipschieten bij Sint Servatiusgilde Lieshout

Lieshout - Onder een stralende zon is er afgelopen zondag geschoten op de wip bij het Sint Servatiusgilde in Lieshout, dit betrof een kringwedstrijd van kring Peelland. De Laarbeekse schutters waren hierbij wederom succesvol.

Het viertal werd gewonnen door Sint Servatius gilde uit Lieshout met de schutters: Gerard van de Linden, Ruud Meijnsbergen, Frank van de Kam en Jos Kuipers. Kampioen: Bert Vorstenbosch Sint Servatius gilde uit Lieshout die tevens op de vrije hand de derde prijs en derde prijs bij het onderdeel personeel veroverde. Reservekampioen: Henk van der Velden Onze Lieve Vrouwe gilde Aarle-Rixtel, hij werd ook eerste bij de vrije Hand en op het onderdeel Personeel  en moest genoegen nemen met een tweede prijs bij de Senioren. Jos Kuijpers Sint Servatius gilde uit Lieshout werd eerste bij de bejaarden, tweede op de vrije Hand en vierde bij het onderdeel personeel. Gerard van de Linden Sint Servatius gilde uit Lieshout werd vierde op de vrije Hand vijfde bij het onderdeel personeel. Berry Vorstenbosch Sint Servatius gilde uit Lieshout zesde bij het onderdeel personeel. Gerard van Ganzewinkel Sint Margaretha gilde Aarle-Rixtel vijfde bij de vrije hand.

De Puistprijzen zijn als volgt verschoten: 1e Frank van de Kamp 2e Jos Kuijpers 3e Berry Vorstenbosch 4e Ad Donkers 5e Wies van de Linden 6e Bert Vorstenbosch 7e Willy Looymans.

De volgende wedstrijd Brabants wipschieten is op zondag 26 augustus bij het Gilde Sint Antonius abt Lierop.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>