Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: a93edb
Foto: www.kvwlieshout.nl
Jongeren

Kindervakantieweek Lieshout zoekt nog vrijwilligers

Lieshout - Op maandag 13 augustus gaat Kindervakantieweek Lieshout van start! De voorbereidingen in het thema 'Ruimte' zijn in volle gang. Vanaf woensdag 8 augustus zijn ze op het terrein aan de Herendijk bezig met het opbouwen. Helaas hebben ze nog niet voor alle groepen voldoende leiding kunnen vinden.

Heb jij tijd en zin om te komen helpen bij een geweldige week voor de jeugd van Lieshout? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar info@kvwlieshout.nl of bezoek de website om je daar op te geven. Ze zoeken nog een volwassen leider voor op de dinsdag (14-08) en de donderdag (16-08) en nog een aantal jongeren (liefst 16+) voor de hele week. Daarnaast kunnen ze nog een aantal spelleiders gebruiken voor op de dinsdag (10 stuks) en woensdag (2 stuks).

Naast vrijwilligers kunnen ze ook nog wel wat materialen gebruiken: onder andere waterpistolen. Houdt de Facebookpagina in de gaten voor het meest actuele overzicht! De organisatie heeft er al ontzettend veel zin in! Jullie ook?

Lees ook

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>