Kaarten en Keezen bij Sparta'25

Algemeen Algemeen

Beek en Donk – De wekelijkse kaartavonden bij Sparta'25 starten weer vanaf woensdag 12 september. Rikken en jokeren zijn de gespeelde spellen. De avonden beginnen om 20.00 uur. Wil je meedoen. Iedereen is welkom.

Voor de winnaars liggen er waardebonnen van supermarkt Plus van Balkom klaar. Ook is er elke week een loterij waarbij waardebonnen gewonnen kunnen worden. Iedereen is welkom. Je hoeft echt geen lid te zijn van deze vereniging.

Maandelijks keezen
Al enkele jaren wordt er een gezellig en leuk keezentoernooi georganiseerd. Elke keer strijden circa 20 koppels om de prijzen, Plus-waardebonnen van 20-15-10 euro per speler van de winnende koppels. Maar gezelligheid staat bij de meeste toch wel voorop. De organisatie hoopt de deelnemers van vorig jaar ook dit jaar weer op de laatste woensdag van de maand te mogen verwelkomen. En natuurlijk is elk nieuw koppel, jong of oud, man/vrouw/gemixt welkom op deze avond. Dus schrijf je in.

Op woensdagavond 26 september is de eerste Keezavond van 2018. Doe je mee? Deelname kost slechts €2,50 per persoon. Inschrijven kan via www.sparta25.nl (zie agendapunt keezen en klik daarop). Naast de prijzen voor de winnaars van de avond zijn er aan het eind van het seizoen prijzen voor de beste koppels van het seizoen. Dus kom gezellig keezen.