Laarbeekvoorelkaar.nl zoekt vrijwilligers

Algemeen Algemeen

Laarbeek - Voor Zorghoeve de Malbergh in Beek en Donk is Laarbeekvoorelkaar.nl op zoek naar een vrijwilliger die de (fruit)bomen en struiken op het erf van de zorgboerderij kan bijhouden. Een vrijwilliger met groene vingers die graag in de natuur en de moestuin bezig is.

De vrijwilliger, zorgt (mogelijk met zorgvragers) voor alle bloemen en planten in en om de boerderij dus op stal, kantine, kantoor etc. Ook de voortuin van de boerderij hoort hierbij. Zij zoeken iemand die dit zelfstandig kan. Er wordt gezorgd voor bloemen en planten, maar de invulling geven ze graag aan iemand over.

Daarnaast zoekt de Zorgboerderij een vrijwilliger die voor de zorgvragers en het begeleidingsteam een lekker bakje koffie kan zetten en schenken. Je houdt de kantine netjes en maakt ondertussen een praatje met de zorgvragers. Zorghoeve de Malbergh is geopend op maandag, dinsdag en woensdag van 9.00 tot 16.00 uur.

Meer informatie:
Voor meer informatie over bovenstaande of andere vrijwilligersvacatures kunt u contact opnemen met Suzan de Koning van ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek via 0492-328 807 of mailen naar: vrijwilligerswerk@vierbinden.nl. De vacatures zijn ook te bekijken op de website: www.laarbeekvoorelkaar.nl.