Veel leden namen deel aan de eerste training na de zomer, afgelopen maandag
Veel leden namen deel aan de eerste training na de zomer, afgelopen maandag

Trainingen TTV'21 weer begonnen

Sport Sport

Beek en Donk - De zomervakantie is ten einde en dat was zeker te merken bij de tafeltennisvereniging. Bijna 20 tafels stonden opgesteld in de tafeltennishal en waren ook allemaal bezet met enthousiaste spelers. Zowel de recreanten als alle trainingsleden waren vol enthousiasme en in opperste concentratie aan het tafeltennissen. En in de kantine werd de trainer van TTV Een en Twintig Jeroen Engelhart, voor de training geïnterviewd door radio contact. Een drukke start van het nieuwe seizoen.

Zowel jeugdtrainer Jordi Kivits als seniorentrainer Jeroen Engelhart hebben beiden de cursus Table Stars gevolgd. Dit heeft hen veel inspiratie gegeven om de trainingen voor het nieuwe seizoen voor te kunnen bereiden. En dit gaan de trainingsleden zeker merken.

Tijdens de jeugdtraining werd er maandag vooral het juist uitvoeren van de benodigde slagen geoefend. Bij de seniorentraining was het terugvinden van het juiste ritme na de vakantieperiode weer een belangrijk onderdeel. In ieder geval een hele mooie start van een nieuw tafeltennis seizoen en een goede voorbereiding op de uitwisseling tegen TTV Stiphout.

Uitwisseling TTV Stiphout
Donderdagavond 23 augustus vindt er een uitwisseling tegen TTV Stiphout plaats bij de tafeltennishal aan de Otterweg in Beek en Donk. Hierbij zullen verschillende tafeltennissers van beide verenigingen vriendschappelijke wedstrijden tegen elkaar spelen als voorbereiding op het komend competitieseizoen. Een avond waarbij ook weer de gezelligheid en sportiviteit het belangrijkst is. Ook tijdens deze avond is uiteraard iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen!

Op maandag en donderdag is vanaf 19 uur de tafeltennishal geopend aan de Otterweg in Beek en Donk. Kijk voor meer informatie op www.ttveenentwintig.nl en volg ons op Facebook, Instagram en Twitter.