Seizoensopening VV Mariahout en KV Flamingo's

Algemeen

Seizoensopening VV Mariahout en KV Flamingo's

Mariahout - Korfbalvereniging Flamingo's en de jeugdafdeling van VV Mariahout houden gezamenlijk, wegens herhaald succes, de opening van het nieuwe seizoen. De seizoensopening van 2018-2019, Mieskes seizoensaftrap wordt gehouden op zondag 26 augustus om de start van het seizoen te vieren en vindt plaats op sportpark de Heibunders.

Beide Mariahoutse verenigingen presenteren op deze dag alle nieuwe jeugdteams met hun begeleiders en sponsoren. Er worden activiteiten georganiseerd voor de kinderen, zoals een spellencircuit, een mixtoernooi en oefenwedstrijden. Om 11.00 uur start het programma met de presentatie op de tribune van het hoofdveld van VV Mariahout. In totaal worden zo'n 235 jeugdleden in de leeftijd van 5 tot 19 jaar voorgesteld. Van ieder jeugdteam wordt de officiële teamfoto gemaakt.

Zij gaan ervan uit dat het weer een mooie, gezellige seizoensopening wordt, waar iedereen goed voor de dag komt en waar ze met plezier het nieuwe seizoen inluiden. Iedereen is welkom, het is leuk als er veel publiek is. Kom ook kijken op zondag 26 augustus om 11.00 uur op Sportpark de Heibunders in Mariahout!