Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: fad4f7
Foto: Joost Duppen
Verkeer

Geduld automobilisten op de proef gesteld bij Lieshoutseweg/Oranjelaan

Beek en Donk - Het bereiken van Beek en Donk was voor een aantal inwoners van de Beekse Akkers en Beekerheide afgelopen weekend een ware frustratie. Door de afsluiting van de Lieshoutseweg en het kruispunt op de Oranjelaan, kon de wijk alleen worden verlaten via de rotonde ter hoogte van industrieterrein Beekerheide. 

Via Aarle-Rixtel (of het zandpad langs het kanaal) konden de voertuigen via het Laar en de Muzenlaan alsnog Beek en Donk in. Een omweg van enkele kilometers.

Vanzelfsprekend waren deze inwoners niet de enigen die hinder ondervonden. Menig automobilist was niet goed op de hoogte van de werkzaamheden en reed zich vast in een van eerdergenoemde wijken of moest een draai maken van 180 graden bij de rotonde. Inwoners van Beek en Donk die naar Helmond wilden, konden dit doen via de Muzenlaan of de Donkse brug. 

Sinds maandagochtend 27 augustus is het kruispunt op de Oranjelaan weer opengesteld voor verkeer. Zondagavond 2 september om 24.00 uur zijn de werkzaamheden (fase 5: Muzenlaan-Oranjelaan) afgerond.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>