Een beeld uit de competitiewedstrijd tegen Boskant
Een beeld uit de competitiewedstrijd tegen Boskant

ELI treft Boskant in bekertoernooi

Algemeen Sport

Lieshout - De selectie van ELI heeft enkele weken intensief getraind om de conditie op peil te krijgen. Ook werden enige vriendschappelijke duels gespeeld. Als afsluiting van de oefencampagne werd afgelopen weekend deelgenomen aan een toernooi bij Woenselse Boys.

De komende 3 weken staan in het teken van de 1e ronde van de KNVB-beker. Dit kan vooral beschouwd worden als een heel serieuze voorbereiding voor het komende, zonder enige twijfel, opnieuw zware seizoen voor de ELI-formatie.

Zondag 2 september treedt het jeugdige team van trainer Michael Thijs om 14.30 uur op het eigen sportpark 't Luijtelaar aan tegen Boskant, afgelopen seizoen nog tegenstander in de 4e klasse. De andere opponenten in het bekertoernooi zijn 5e-klasser Ollandia en 3e-klasser Schijndel, dat zondag 16 september op bezoek komt. Zondag 23 september start ELI de competitie met een thuiswedstrijd tegen S.V. Brandevoort.

Komende zondag spelen ook alle overige senioren-teams en de ELI-Vrouwen hun eerste bekerwedstrijd. Kijk voor het programma op de website van ELI.