Afbeelding

Spartaantjes Sparta'25 weer begonnen

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Sparta'25 is zaterdag 25 augustus gestart met een nieuwe groep Spartaantjes. Het was mooi om te zien dat er al gelijk 10 enthousiaste voetballertjes aanwezig waren om met elkaar te ontdekken hoe leuk het is om te voetballen. Op een leuke speelse manier worden de eerste beginselen van het voetballen bij deze jongens en meiden geïntroduceerd. Plezier staat hier voorop.

Al jaren is Frans van Heijnsbergen de initiator van trainingen aan deze jonge voetballers. Hij doet dit samen met Daan van Heijnsbergen en Remco Brekelmans. De Spartaantjes is er voor iedereen die al 5 jaar is of bijna 5 wordt. Dus als jij niet kan wachten om te gaan voetballen of wil je eens proberen of voetbal wat voor jou is, kom dan op zaterdagmorgen naar de club. Je mag een paar keer vrijblijvend meedoen. Zo kun je op een speelse en ongedwongen manier kennis maken met de andere Spartaantjes en het voetbalspel in het algemeen.

De Spartaantjes trainen iedere zaterdag van 9.15 tot 10.15 uur op het hoofdveld van het sportpark. Ze verzamelen zich vanaf 9.00 uur in de grootste kleedkamer (nummer 1). Daar staan de enthousiaste trainers je op te wachten. Van Sparta'25 krijg je een mooi voetbalshirt. Voor een broekje, sokken en schoenen moet jezelf zorgen. Voetbalschoenen zijn voor de oefenperiode overigens niet verplicht.

Voor meer informatie kom gerust langs op zaterdagochtend op Sportpark 't Heereind of bel met Frans van Heijnsbergen (06-22476738).