Afbeelding

Clubkampioenschappen RC de Oude Molen

Algemeen

Beek en Donk - De clubkampioenschappen van RC de Oude Molen vinden zondag 2 september plaats. Na het succes van vorig jaar is besloten hiervan een jaarlijks terugkomende wedstrijd van te maken. Ongeveer 50 leden van RC de Oude Molen doen hier aan mee. Alle leden die doen vrijrijden doen mee, degene die niet vrijrijden en alleen dansen doen mee in deze categorie.

Het belooft een gezellige dag te worden waar veel leden van de club aanwezig zullen zijn. De dag begint om 10.00 uur met de prepupillen, gevolgd door espoirs, rolrinckels en supermini's. In de middag is er een gezamenlijke lunch waar alle rijdsters en trainsters samen eten. Daarna zullen de pupillen, espoir dans, mini's, starters, jeugd/senior/vrije klasse en de nieuwe leden hun kür laten zien. Om 17.00 uur volgt de prijsuitreiking.

Bent u benieuwd wat de rolschaatssport inhoudt of wilt u gewoon genieten van al het moois wat gereden wordt? Iedereen is welkom om te komen kijken bij de buitenbaan van RC de Oude Molen, Lage Heesweg 1 in Beek en Donk.