Afbeelding
Foto: Seraf Vereijken

VV Mariahout en KV Flamingo's openen het seizoen

Algemeen Sport

Mariahout - In de loop van zondagochtend 26 augustus kleurde het sportpark de Heibunders in Mariahout geel/blauw en rood/wit. De seizoensopening was wederom een gezamenlijke organisatie van VV Mariahout en KV Flamingo's.

Alle jeugdleden van beide verenigingen stonden om 11.00 uur paraat. Ook sponsoren, trainers, coaches, vrijwilligers, ouders en in het bijzonder Bertha en Jacqueline van den Heuvel waren aanwezig bij de zoveelste editie van Mieskes seizoensaftrap, vernoemd naar Mies van den Heuvel. Van de allerjongste leden die staan te trappelen om hun sportcarrière in Mariahout te starten tot en met de jeugd van een jaar of 18 werden de teams een voor een op de tribune gepresenteerd. Met dank aan de sponsoren allemaal weer netjes gekleed in de club outfits.

De nieuwe teamfoto's werden gemaakt en daarna was het tijd voor de loterij, gevolgd door een spellencircuit voor de jongste voetballers en korfballers. De grotere kinderen deden mee aan het voetbal mixtoernooi of speelden een korfbal oefenwedstrijd. Ook het vaandelteam van KV Flamingo's speelde een oefenwedstrijd op het thuisveld. Voor ieder wat wils op deze zonnige seizoensopening om te kijken en te beleven.

Door de goede organisatie en de vele vrijwilligers is het seizoen weer op een leuke en gezellige manier geopend. Laat de competities maar beginnen en dan zien ze graag al die belangstellenden weer terug langs het veld om hun favoriete team aan te moedigen.