Wim Daniëls
Wim Daniëls Heidi Wils Fotografie

Wim Daniëls opent koffie uurtje in de Huiskamer van Lieshout

Algemeen Algemeen

Lieshout - De bekende taalkundige, cabaretier, schrijver en spreker Wim Daniëls opent het eerste koffie uurtje in Lieshout. Dat koffie uurtje vindt vanaf 31 augustus maandelijks plaats in de Huiskamer van Lieshout, in woonzorgcentrum Franciscushof, en is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar contact, gezelligheid ontspanning maar ook op zoek is naar informatie over diverse onderwerpen.

Het koffie uurtje is een nieuw initiatief in Lieshout. Inwoners van Lieshout die het fijn vinden om anderen op een ontspannen manier te ontmoeten, hun netwerk willen uitbreiden of op zoek zijn naar informatie op allerlei gebied kunnen maandelijks in de Huiskamer van Lieshout terecht voor een kopje koffie. Met regelmaat worden er sprekers uitgenodigd om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen op allerlei gebied. De eerste gast is schrijver en cabaretier Wim Daniëls. Hij is uitgenodigd om het allereerste koffie uurtje te openen dat op vrijdag 31 augustus om 10.00 uur zal plaatsvinden.

Tijdens een bijeenkomst afgelopen juni genaamd 'Goed voor elkaar' hebben ze gesproken over de gevolgen van de veranderde zorg in Nederland. Dat geldt niet alleen voor mensen die nu een beroep op de zorg moeten doen. Dat geldt voor iedereen. Overheden en instanties verwachten steeds meer dat mensen zo lang mogelijk voor zichzelf blijven zorgen. Je moet het voor jezelf goed regelen, maar dat hoef je natuurlijk niet alleen te doen. Dat doe je samen met de mensen om je heen: jouw netwerk. In de Huiskamer van Lieshout wordt u de mogelijkheid geboden om te bouwen aan dat netwerk.

De Huiskamer van Lieshout, gelegen in het prachtige Franciscushof, heeft de potentie om een echte Huiskamer te worden voor de senior van Lieshout waar gezelligheid, ontmoet en ontspan hoog in het vaandel staan.

Heel graag tot 31 augustus! Vanaf 10.00 uur staat de koffie voor u klaar en Wim Daniëls... niet te vergeten!