Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (A-R)

Kermis in Aarle-Rixtel

Algemeen Algemeen

Aarle-Rixtel - De jaarlijkse kermis van Aarle-Rixtel komt er aan. Een kermis met veel leuke attracties, een leuk programma en vooral een hele hoop gezelligheid. Kortom een dolle boel.

Plezier voor iedereen
Op de kermis zijn dit jaar veel leuke attracties te vinden. De oude vertrouwde attracties zoals de draaimolen, touwtje trekken en de schietkraam. Maar er is ook een attractie terug, de Jimmy-tent. En er zijn nog veel meer attracties te vinden, daar later meer over. Er zijn ook nog de heerlijke etenskraampjes waar je altijd naar toe kan voor een heerlijke zuurstok, suikerspin of oliebol. Het wordt dus hartstikke leuk.

Een vol programma
De kermis van Aarle-Rixtel is niet zomaar een kermis. De kermis heeft niet alleen attracties maar ook een heel erg leuk programma. Voor iedereen zit er iets leuks tussen. De kermis begint dit jaar op 22 september en eindigt op 25 september.

Op zaterdag 22 september wordt de kermis feestelijk geopend door de wethouder. Ook de gildes en de harmonie zullen hierbij aanwezig zijn. Bij de opening zijn ook prijzen te winnen. Hier kan iedereen aan meedoen. Zaterdag en zondag is er een speciaalbier & foodpairing festival te vinden op het kermisterrein. Met allerlei bierbrouwers uit de omgeving. Maar dat is niet het enige. Er zijn ook diverse foodtrucks aanwezig.

Op zondag is er een schietwedstrijd voor de jeugd van 8 tot 12 jaar. Zij hebben de kans om koning of koningin van de kermis te worden. En na het grote succes van vorig jaar komen op maandag de kermiskaarten weer terug. Alle kinderen van de basisscholen in Aarle-Rixtel krijgen een kermiskaart vol met verrassingen. Op maandag is er ook een gave lasershow, samen met de Fijnproevers. Op dinsdag komt de kermis helaas weer aan een einde. Dan kan het grote wachten tot volgend jaar weer beginnen.