Het huidige team van De MooiLaarbeekTeenz, vlnr: Stijn Geene, Alexander Brutsaert, Nina Sneijers en Meike Daniëls
Het huidige team van De MooiLaarbeekTeenz, vlnr: Stijn Geene, Alexander Brutsaert, Nina Sneijers en Meike Daniëls Foto: Joost Duppen

Tieners opgelet: DeMooiLaarbeekKrant zoekt journalistiek talent!

Algemeen Jongeren

Laarbeek - Vind jij het leuk om verhalen te schrijven? Of wil je MooiLaarbeek nog meer crossmediaal op de kaart zetten, bijvoorbeeld via social media en het maken van video's? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want onze tienerredactie wordt uitgebreid! Dit is joúw kans om onderdeel uit te gaan maken van het team!

Naar wie zijn wij op zoek?
Je bent woonachting in Laarbeek en tussen de 13 en 18 jaar oud. Je vindt het leuk om het journalistieke vak te leren en onderling elkaar te helpen om steeds betere content te realiseren. Uiteraard word je hierin begeleid door een professional. Bereik je de leeftijd van 18 jaar en zijn wij tevreden over je? Dan stroom je door en word je – indien je dat wilt natuurlijk – redacteur van DeMooiLaarbeekKrant.

Mail je ons?
Begint het al te kriebelen om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan even een mailtje naar nikki@mooilaarbeek.nl. Zet daarin je naam, geboortedatum en adres en motiveer waarom jij graag in ons tienerredactie-team wil. Doe dit vóór 14 september. Je hoort snel van ons hoe of wat verder. Uiteraard wordt ook jouw vader, moeder of verzorger hierbij betrokken, zodat we er samen iets moois van kunnen maken. Mailen of bellen (0492-832182) voor meer informatie mag natuurlijk ook.