Afbeelding
Foto: Jowan Iven

Lightroom cursus fotowerkgroep 'Kieknou'

Algemeen Algemeen

Aarle-Rixtel - Heb jij dat nou ook? Je gebruikt Lightroom voor bewerken van je foto's, maar wilt dat proces graag naar een hoger niveau tillen? Dan heeft fotowerkgroep Kieknou goed nieuws voor je. Ze starten in oktober een Lightroom cursus. Twee avonden lang wordt je meegenomen langs de belangrijkste onderdelen van de software. De cursusavonden worden verzorgd door Jowan Iven.

Wat mag je zoal verwachten: Camera instellingen, complete workflow vanaf importeren, beelden omzetten naar professioneel ogende foto's, sfeer verhogen in de foto, Lightroom instellingen, de basis, standaard en gevorderde beeldbewerking, veel handige tips & tricks, lokale bewerkingen en maskers, effectief verscherpen, werken met voorinstellingen (presets), lenscorrecties en nog veel meer…

Lijkt je dit wat? Geef je dan op bij kieknou1@gmail.com. De cursus wordt gegeven op de avonden van 8 en 15 oktober in het IVN-gebouw te Aarle-Rixtel van 20.00 tot 22.30 uur. Dit alles voor maar €35,00 per persoon. Wees er snel bij, want vol is vol. 'Kieknou' is een onderdeel van IVN Laarbeek.