Afbeelding

Nipte overwinning TTV Een en Twintig tegen TTV Stiphout

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - De jaarlijkse uitwisseling tussen TTV Een en Twintig en TTV Stiphout heeft donderdagavond 23 augustus plaatsgevonden in de tafeltennishal aan de Otterweg. Van elke vereniging deden vijf teams mee aan de uitwisseling. Elk team bestond uit drie of vier deelnemers. Er werden 9 of 12 enkel wedstrijden gespeeld en een dubbelwedstrijd.

Het was een zeer gezellige en spannende avond, rond middernacht werd de uitslag bekend gemaakt. Op Instagram werd vooraf voorspeld dat TTV Een en Twintig (met 71% van de stemmen) zou winnen. In werkelijkheid was het een stuk spannender: TTV Stiphout won met één punt verschil van TTV Een en Twintig (30 winstpartijen van TV Stiphout tegenover 29 van TTV Een en Twintig).

Dit mocht de pret niet drukken en volgend jaar weer een kans, want TTV Een en Twintig is meteen uitgenodigd om volgend jaar de strijd opnieuw aan te gaan bij tafeltennisvereniging Stiphout.

De zaal was goed gevuld met enthousiaste tafeltennissers. Ook waren er meerdere tafels bezet door onze fanatieke recreanten. Elke maandagavond en donderdagavond is er een grote groep recreanten die 'doorschuif wedstrijdjes' spelen. De meeste van deze recreanten zijn 55-plussers. Na het fanatieke spel praten zij onder het genot van een drankje altijd nog even na over de wedstrijden.

Open Aarlese
Op vrijdagavond 31 augustus is de finaleavond van de Open Aarlese bij TTV ATTC '77 in Aarle-Rixtel, ook daar nemen verschillende leden van TTV Een en Twintig aan deel. Bert Coolen en Jeroen Engelhart hebben maandagavond in de voorronde de finale weten te behalen. Stefan Hamelijnck speelt op donderdagavond 30 augustus de voorronde. Uit de voorronde zal blijken of Stefan ook de finale behaalt.

Competitieseizoen
Op maandagavond 3 september opent het vijfde team het competitieseizoen. Zij spelen bij TTV Veldhoven hun eerste competitiewedstrijd. Op donderdagavond 6 september start het competitieseizoen bij TTV Een en Twintig aan de Otterweg: team 2, 3 en 6 spelen dan hun thuiswedstrijden.

Op maandag en donderdag is vanaf 19.00 uur de tafeltennishal geopend aan de Otterweg in Beek en Donk. Kijk voor meer informatie op www.ttveenentwintig.nl en volg hen via Facebook, Instagram en Twitter.