Viertal Lieshout, vlnr. Berry Vorstenbosch , Gerard v/d Linden,  Goen Vorstenbosch en Bert Vorstenbosch
Viertal Lieshout, vlnr. Berry Vorstenbosch , Gerard v/d Linden, Goen Vorstenbosch en Bert Vorstenbosch

Kringwedstrijd Brabants wipschieten in Lierop

Algemeen Algemeen

Laarbeek - De deelname van de laarbeekse schutters was goed bij het wipschieten in Lierop. Onder goede weersomstandigheden werden ze allemaal de les gelezen door Annie Rovers van het Sint Leonardus Gilde uit Beek en Donk die eerste werd op het onderdeel Personeel.

Gerard van de Linden van het Sint Servatius Gilde uit Lieshout wist de eer nog een beetje te redden door 3e te worden op het onderdeel personeel en 2e op het onderdeel vrije hand. Ook het viertal van het Gilde St. Servatius uit Lieshout presteerde goed en won met de volgende schutters: 1. Gerard v/d Linden 2. Berry Vorstenbosch 3. Goen Vorstenbosch 4. Bert Vorstenbosch. Henk van der Velden van het Onze Lieve Vrouwe gilde uit Aarle-Rixtel werd 1e op het onderdeel bejaarden en 6e bij de vrije hand. Verder waren er puistprijzen voor 1e Ruud Mijnsbergen (Lieshout) en 5e Jan Rovers (Beek en Donk).

De volgende wedstrijd is op zondag 7 oktober. Dit zijn de Kringkampioenschappen 2018 en deze vinden plaats bij Gilde St. St Antonius Abt Mierlo-Hout. Alle schutters die in het afgelopen jaar bij een kringwedstrijd eerste of tweede zijn geworden mogen hieraan deelnemen, de winnaar mag zich kringkampioen Peelland 2018 noemen.