De Papenhoef in Lieshout, gezien vanaf de Molenstraat
De Papenhoef in Lieshout, gezien vanaf de Molenstraat

Rioolvervanging Papenhoef Lieshout

Algemeen Verkeer

Lieshout - In opdracht van de gemeente Laarbeek gaat aannemingsbedrijf Vissers Ploegmakers in week 36 starten met werkzaamheden voor rioolvervanging van de Papenhoef te Lieshout.

Het werk bestaat voornamelijk uit het verwijderen van groen, opbreken van straatwerk, het vervangen van de riolering en aanbrengen van nieuwe verhardingen. Om ervoor te zorgen dat iedereen (waaronder winkels, tankstation en sporthal) te allen tijde bereikbaar blijft, voeren zij de werkzaamheden gefaseerd uit.

Fase 1 (week 36/37): Kruising met de Molenstraat tot en met de eerste inrit van de brandweer. Brandweer blijft bereikbaar vanaf Havenweg.

Fase 2 (week (38/39): Vanaf 2e inrit brandweer tot en met eerste inrit tankstation. Brandweer blijft bereikbaar vanaf Molenstraat, tankstation blijft bereikbaar vanaf Havenweg.

Fase 3 (week 40 t/m 42): Vanaf 2e inrit tankstation tot kruising Havenweg. Papenhoef bereikbaar via Molenstraat.

Fase 4 (week 43 t/m 47): Vanaf kruising Havenweg tot en met sporthal/parkeerplaats. Papenhoef bereikbaar via Molenstraat.

Tijdens de werkzaamheden is het voor bestemmingsverkeer altijd mogelijk om via de Havenweg de andere zijde van de Papenhoef te bereiken.