Afbeelding

Activiteiten bij oMase

Algemeen Algemeen

Mariahout - De vakantie is voorbij en dat betekent dat oMase het nieuwe verenigingsjaar weer start met de eerste activiteiten.

Bezoek fruitbedrijf
In Stevensbeek is het fruit- en koelbedrijf van van Welie gevestigd. Omase brengt op 7 september een bezoek aan het fruitbedrijf en krijgt een bezichtiging en rondleiding.

Jaarvergadering
De jaarvergadering is op donderdag 13 september. Naast de gebruikelijke agendapunten is er een bestuursverkiezing en wordt het programma toegelicht. Na afloop van de vergadering is er gelegenheid om op te geven voor verschillende activiteiten die plaats vinden in 2018. De avond begint om 19.30 uur in het Buurthuis. Alle leden worden hierbij uitgenodigd om aanwezig te zijn. Wel graag even aanmelden in verband met het klaarzetten van de zaal.

Zomerreis
De zomerreis vindt dit jaar plaats op 18 september en men bezoekt in Yerseke een mosselbedrijf en maakt een wandeling langs de oesterputten. Daarna een rondvaart op de Oosterschelde waar men kan zien hoe mossel- en oestervissers te werk gaan.

Op de terugweg wordt nog een kijkje genomen bij de grootste Jumbo Foodmarkt van Nederland in Breda en de dag wordt afgesloten met een diner.