Afbeelding

6e Koningswedstrijd HSV Het Geduld

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Ronald Bosmans heeft de 6e koningswedstrijd gewonnen met 46 punten. Dit deed hij met het minimale verschil van 1 resp. 2 punten met nr. 2 Geert Kremers en nr. 3 Peter Vogels en Mari Vereijken.

Door alle vissers is zaterdag vis gevangen en dat komt niet vaak voor. Alles bij elkaar werd er maar liefst 24 kg gevangen, oftewel 216 vissen door 20 deelnemers. Het was net als de meeste wedstrijden weer prachtig weer, dus was het heerlijk vissen op de mooie vijver.

Bovenin is de koppositie nu overgenomen door Willie van Bakel, die profiteerde van het feit dat Ronald Bosmans een mindere dag had.

De stand is nu als volgt met nog twee viswedstrijden te gaan: 1. Willie van Bakel 245, 2. Ronald Bosmans 239, 3. Mari Vereijken 222.

De komende wedstrijd is over 2 weken op de Zuid-Willemsvaart, dan zal meer duidelijk worden wie de kanshebbers zijn om nieuwe koning te worden. Net zoals andere jaren zullen ze de uitslagen van de laatste wedstrijden niet publiceren, die maken ze bekend op de afsluitende feestavond.