Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (Aarle-Rixtel)

Kermis in Aarle-Rixtel

Algemeen Evenementen

Aarle-Rixtel - De kermis van Aarle-Rixtel is bijna in het dorp. Dan kan er weer gezwierd en gezwaaid worden in de attracties. Lekker genieten van al het lekkere eten en drinken. En heerlijk genieten van de gezellige sfeer.

De kermis
De kermis van dit jaar is anders dan de vorige jaren. De focus ligt dit jaar niet alleen op de attracties. Ook de sfeer en het programma zijn dit jaar erg belangrijk. De gave attracties zijn dit jaar allemaal present. De rups, Luna park (Jimmy-tent), botsauto's, draaimolen, enz.

Het programma
Maar het nieuwe thema van dit jaar is de sfeer en het programma. Een programma dat samengesteld is door het oranje comité, de scouting van Aarle-Rixtel, de gildes en een aantal ondernemers. Dit jaar is er op zaterdag en zondag een speciaal-bier en foodfestival. Er zijn dan verschillende foodtrucks op het terrein te vinden. Voor iedereen zit er iets lekkers bij. Op zondag is het ook kermis schieten. De jeugd van 8 tot 12 jaar kan proberen om koning of koningin van de kermis te worden. Op maandag komen de kermiskaarten terug voor de jeugd van de basisscholen van Aarle-Rixtel. En op maandag wordt de kermis feestelijk afgesloten met een gave lasershow. Deze show wordt ondersteund door de fijnproevers uit ons eigen Aarle-Rixtel. Zij zullen ook voor gave muziek zorgen tijdens de afsluiting. Dinsdag zijn de attracties nog gewoon open. De laatste keer zwieren en zwaaien kan dan beginnen. Het wordt een dolle, dwaze kermis dit jaar.