Logo mooilaarbeek.nl
Archieffoto   | Fotonummer: bda0c1
Archieffoto (Foto: Marcel van de Kerkhof (Beek en Donk))
Gemeente

Laarbeek zoekt jeugdgemeenteraadsleden Wil jij jeugdburgemeester worden?

Laarbeek - De Jeugdgemeenteraad (JGR) bestaat al 20 jaar. Deze raad bestaat uit achttien kinderen (van iedere basisschool één kind uit zowel groep zeven en acht). Uit deze groep worden drie of vier wethouders gekozen. Vanaf dit jaar kunnen ook kinderen die buiten Laarbeek het basisonderwijs volgen zich voor 12 september aanmelden voor de JGR.

Buiten de gemeentegrenzen op school
Zit je in groep 7 of 8 en vind je het leuk om mee te denken over de dingen die in Laarbeek gebeuren? Meld je dan voor 10 september aan bij Agnes Franssen, zij is bereikbaar op het volgende mailadres: agnes.franssen@laarbeek.nl. Op 12 september legt burgemeester Frank van der Meijden jullie uit hoe de politiek werkt en wat de Jeugdgemeenteraad precies inhoudt. Ook wordt iets verteld over de eerste jeugdburgemeester. Als je het leuk vindt kun je je dan verkiesbaar stellen voor de JGR.

Jeugdburgemeester
Ondanks deze uitbreiding is de Jeugdgemeenteraad nog niet volledig. Ze missen nog een jeugdburgemeester… Wil jij de burgemeester ondersteunen en opkomen voor de belangen van de Laarbeekse jeugd? Aarzel dan niet en reageer snel! Zit je in groep 7 of 8 en wil jij voor een jaar jeugdburgemeester worden? Stuur dan voor 11 september je sollicitatiebrief naar gemeente@laarbeek.nl of naar: Burgemeester Frank van der Meijden, Koppelstraat 37, 5741 GA Beek en Donk.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>