Team 3, vlnr: Guido Graat, Dirk v.d. Venne, Ton Paardekoper, Panisa Tummuengdon
Team 3, vlnr: Guido Graat, Dirk v.d. Venne, Ton Paardekoper, Panisa Tummuengdon

Competitieseizoen TTV Een en Twintig moeizaam van start

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Nadat maandag 3 september team 4 en 5 het nieuwe competitieseizoen met een uitwedstrijd zijn gestart, zijn afgelopen donderdag 6 september de eerste thuiswedstrijden gespeeld door 3 teams.

Team 2, bestaande uit Jeroen Engelhart, Joost van Goch en Rowena de Haas is helaas niet heel goed van start gegaan. Het bleek een behoorlijk zware opdracht om punten te behalen tegen de sterke driekoppige opstelling van tafeltennisvereniging MTTV '72 uit Mierlo. Ondanks dat de dubbel door Jeroen en Rowena werd gewonnen en Joost één van zijn enkel wedstrijden wist te winnen, bleef de eindstand hangen op 2-8.

Team 3 wist daarentegen met 6-4 winst de tegenpartij uit Best huiswaarts te sturen. Guido Graat wist al zijn wedstrijden te winnen, Dirk vd Venne won twee van de drie wedstrijden. En ook de dubbel wisten zij samen met een winstpunt binnen te halen. Nieuw teamlid Ton Paardekoper wist heel netjes al één van zijn wedstrijden te winnen en bewijst hiermee een waardevolle aanvulling voor team 3 te zijn.

Ook team 6 had nog wat last van opstartproblemen deze avond. Tegenstander TTV Veldhoven was iets te sterk en won met 7-3. Chris Klingsporn lukte het nog niet om een punt voor zich te winnen. Kevin Biemans, die zijn debuut maakt in de seniorencompetitie, wist één van zijn enkel wedstrijden te winnen. Christi Eekels was al meer in vorm en won twee van haar drie enkel wedstrijden.

Vrijdag 7 september hebben zowel team 1 als team 7 ook nog een uitwedstrijd gespeeld. Team 1 speelde tegen het altijd lastige Bergeijk. Dit bleek dit keer niet anders te zijn, ze keerden namelijk huiswaarts met een 8-2 nederlaag. Zowel Stefan Hamelijnck als invaller Joost van Goch lukte het niet om een partij te winnen. Peter vd Eijnde was na afwezigheid door een langdurige blessure, deze keer gelukkig weer van de partij en wist twee enkel wedstrijden te winnen. Team 7 reisde af naar Veldhoven bestaande uit Anne de Wit, invaller Tim van Dalen en nieuw teamlid Jos de Gruyter. Ook voor hen bleek het niet de juiste avond te zijn om met de winst naar huis te gaan. Alleen Tim kon er 1 puntje weghalen om zo met 9-1 terug naar Beek en Donk te gaan.

Training
Gelukkig vindt er wekelijks op maandagavond van 19.30 tot 20.30 uur de training plaats, zodat niet alleen de competitiespelers, maar ook de recreanten en nieuwe leden hun tafeltennisspel kunnen bijschaven! Wil je ook een keer een balletje slaan? Je bent van harte welkom!

Laarbeek Sportief
Zondag 16 september vindt er in sporthal d'n Ekker het jaarlijks evenement Laarbeek Sportief van 10.30 tot 13.00 uur plaats. Uiteraard is TTV Een en Twintig hier ook bij aanwezig! Er is gelegenheid om een balletje te slaan tegen échte tafeltennissers! Ook is er de gelegenheid om alles over tafeltennis te kunnen vragen aan de aanwezige leden! Zien we jou zondag?

Op maandag en donderdag is vanaf 19.00 uur de tafeltennishal geopend aan de Otterweg in Beek en Donk. Kijk voor meer informatie op www.ttveenentwintig.nl en volg hen op Facebook, Instagram en Twitter.