7 van de 15 deelnemers van het eerste uur aan het Stout Open Aarlese
7 van de 15 deelnemers van het eerste uur aan het Stout Open Aarlese

5e jaar Stout Open Aarlese bij LTV de Hut

Sportnieuws Sport

Aarle-Rixtel - Het jaarlijkse Stout Open Aarlese tennistoernooi vond afgelopen week voor de 5e keer plaats. Met 188 spelers en 160 geplande wedstrijden was het toernooi als vanouds goed bezet.

Gedurende 9 dagen is er gespeeld in verschillende categorieën (DD; HD; GD; DE; HE) en op verschillende sterktes. De meeste deelnemers waren erg aan elkaar gewaagd met leuke en spannende wedstrijden als resultaat. Na de verschillende poulewedstrijden zijn afgelopen zaterdag en zondag onder prima weersomstandigheden de kwart, halve en hele finales gespeeld met aansluitend een prijsuitreiking.

Verder kon het met restaurant Stout als toernooisponsor natuurlijk aan culinaire hapjes niet ontbreken. Om het lustrum een extra feestelijk tintje te geven werden 15 deelnemers die al vanaf de eerste editie deelnemen aan het toernooi door de toernooicommissie in het zonnetje gezet. Ook ontvingen zij van restaurant Stout een lekkere fles wijn als dank voor hun trouwe deelname. Al met al kan de organisatie wederom terugkijken op een geslaagde editie van het Open Toernooi.