Logo mooilaarbeek.nl
Sport

Afscheid Maurice Spetter

Maurice Spetter  | Fotonummer: 429357
Maurice Spetter (Foto: )

Laarbeek - Maurice Spetter was in 2014 één van de initiatiefnemers voor de oprichting van Laarbeek United. Destijds hebben de 4 voetbalverenigingen van Laarbeek, te weten ASV'33, Eli, Mariahout en Sparta'25, besloten om samen te werken bij de opleiding van de jeugdspelers.

Hiertoe worden jaarlijks selectieteams samengesteld van talentvolle jeugdspelers van de 4 verenigingen. Voor deze teams, O13 en O15, worden extra trainingen en wedstrijden georganiseerd, en ze nemen één keer per jaar deel aan een internationaal toernooi.

Maurice heeft de afgelopen 4 jaar een grote bijdrage aan Laarbeek United geleverd. Hij verzorgde de financiën, nieuwe tenues en sponsoren. Maurice was aanwezig bij iedere training, alle wedstrijden en de vergaderingen. Hij was ook de initiator van de deelname van Laarbeek United aan het internationale toernooi in Hazebroek (Frankrijk). Tijdens de activiteiten van Laarbeek United viel het plezier en de positieve instelling van Maurice altijd op. De jonge spelers genoten dan ook volop van deze activiteiten.

Helaas moet Maurice in verband met zijn gezondheid nu afscheid nemen van Laarbeek United. Na afloop van de 2e Laarbeekse keepersdag is Maurice bedankt voor zijn inzet voor Laarbeek United. Ze wensen Maurice een goede gezondheid, en hopen hem nog te zien tijdens één van de activiteiten van Laarbeek United.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>