Anne Smeet (archieffoto)
Anne Smeet (archieffoto)

Podiumplaats voor Anne Smeets in Deurne

Sportnieuws Sport

Lieshout - Het was deze zomer niet echt weer om te gaan hardlopen, toch zijn enkele leden van Runnersclub volop bezig met de voorbereiding op de halve en hele marathon van Eindhoven op 14 oktober.

Rudy van Kempen, Marjan van den Tillaar en Mireille de Ridder hebben al aan enkele wedstrijden deelgenomen. Rudy liep alle mooie tijden op de 10 kilometer in Siebengewald en in Mill. Marjan was actief in Mierlo en Schijndel. Mireille liep in Eindhoven en in Tilburg de 10 miles. In Deurne werd afgelopen week de Vescom halve marathon gelopen met 2 leden van Runnersclub Lieshout aan de start. Zoals we de laatste tijd gewend zijn was het ook in Deurne weer behoorlijk warm, daarbij kwam ook nog een dat er een behoorlijke wind stond. Dennis van de Meulengraaf deerde dat allemaal niet en liep een prima tijd van 1:29:14 goed voor een 5e plaats bij de heren recreanten. Ook Anne Smeets zette een prachtige prestatie neer en behaalde een 3e plaats bij de dames recreanten in 1:44:45. Met deze tijd zou Anne ook 3e zijn geworden bij de wedstrijdlopers.

Op 14 oktober staat de halve en hele marathon in Eindhoven op het programma. Voor RCL 2 debutanten op de hele marathon. Naast de geroutineerde lopers Dennis van de Meulengraaf en Herman Segers, staan ook Karin Bekkers en Hans Roestenburg aan de start voor hun eerste hele marathon. Natuurlijk zullen verschillende leden starten op de halve marathon met zelfs podium kansen bij de heren 65.