Vier kunstlezingen bij KBO Beek en Donk

Algemeen Lezingen

Beek en Donk - KBO Beek en Donk heeft voor de winterperiode 2018-2019 in samenwerking met Dr. Ger Jacobs opnieuw 4 kunstlezingen gepland waarvan er twee plaatsvinden in 2018 en twee in 2019.

De eerste lezing start op 18 oktober genaamd 'Zwelgen in Schoonheid', op 15 november gevolgd door: 'Het Mauritshuis, een schatkamer met een parel, maar ook met een koeienvlaai'. In 2019 staan ook twee lezingen op het programma en wel op 17 januari ('High Society') en op 14 februari de laatste in deze serie getiteld 'Een lust voor het oog, wat je mooi vindt'.

In de komende tijd komt KBO Beek en Donk op elke lezing afzonderlijk terug met meer inhoudelijke informatie. Ger Jacobs zal vanuit het perspectief van de toeschouwer een en ander verduidelijken en een aantal kunstwerken extra belichten. Inmiddels is ook gewerkt aan het verduisteren van de zaal zodat getoonde kunstwerken ook beter tot hun recht zullen komen.

De kosten voor KBO leden bedragen bij direct inschrijven voor alle 4 de lezingen €20,00. Voor niet KBO Leden €25,00 voor direct alle 4 de lezingen. Het is ook mogelijk om per lezing deel te nemen, maar in dat geval bedragen de kosten per lezing voor KBO leden € 6,50 en voor niet KBO leden € 7,50 per lezing. De genoemde prijzen zijn inclusief een kopje koffie of thee in de pauze. De lezingen beginnen om 14.00 uur en duren tot circa 16.00 uur. In elke lezing komen meerdere kunstenaars en kunstwerken aan de orde en is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Wanneer u zich voor alle 4 de lezingen wil aanmelden kan dat via e-mail: secr.kbobd@gmail.com. Met vermelding kunstlezingen. U dient bij opgave voor alle vier de lezingen gelijktijdig het verschuldigde bedrag te voldoen. Betalen per bank kan natuurlijk ook op rekeningnummer: NL92RABO0112096158 t.n.v. KBO Beek en Donk onder vermelding van Kunstlezingen. Voor deelname aan de losse sessies kan in de zaal contant afgerekend worden.