Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: c7edb5
Foto: Foto:
Evenementen

Cabaretgroep Kuub met 'STAPEL!' in Ons Tejater

Lieshout – Ons Tejater opent zaterdag 22 september om 20.30 uur het seizoen met cabaretgroep KUUB. Alle voorstellingen van Ons Tejater zijn in het dorpshuis te Lieshout.

Swingende flauwekul, droogkomisch en soms stapelgek, zo kun je KUUB het beste omschrijven. De groep weet op een aanstekelijke manier humor aan muzikaliteit te koppelen. Sinds de oprichting in 2007 toeren ze door de hele regio, vooral op carnavalspodia, maar ook met regelmaat op feestjes, openingen en theaters.

In 2015 hebben de vijf heren hun leukste liedjes en sketches 'opgestapeld' en er een avondvullend programma van gemaakt: Kuub – 'STAPEL!' De show bevatte gouwe ouwe hits en nieuwe klassiekers, afgewisseld met oude en nieuwe sketches. In 2016 en 2017 werd nieuw materiaal ontwikkeld, en nu gaat de groep opnieuw de theaters in. Het programma is wat opgefrist en aangescherpt, maar de naam blijft hetzelfde. Een programma dat u eigenlijk niet mag missen…

Kaartjes a €12,50 (incl. 1 consumptie) zijn via internet te reserveren via: www.vierbinden.nl/theater/ons-tejater. Resterende toegangskaarten zijn vanaf 1 week voor de voorstelling te koop in het Dorpshuis te Lieshout tegen contante betaling.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>