Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 526134
Foto:
Algemeen

Kermismiddag Zonnebloem Lieshout

Lieshout – De Zonnebloem Lieshout heeft dinsdagmiddag 4 september de jaarlijkse muziekmiddag met een kermistintje gehouden. Het muzikale gedeelte werd verzorgd door het seniorenorkest van harmonie Sint Caecilia.

Het was een erg goed bezochte middag met niet alleen de gasten van de Zonnebloem, maar ook de senior bewoners van Franciscushof en een aantal bewoners van zowel kleinschalig wonen als van het logeerhuis. Daarnaast komen er altijd een aantal mensen uit het dorp die het seniorenorkest volgen bij hun optreden. Het grasveld voor het Franciscushof was daarom goed gevuld met circa 50 mensen.

Na het gebruikelijke onthaal met koffie en cake kon de muziek beginnen en kon het seniorenorkest laten horen dat ze een grote variatie aan muziek kunnen spelen. Het was mooi, daar werd volop van genoten.

In de pauze was er weer de minikermis waar de gasten hun vaardigheid in blikgooien en met darts ballonnetjes laten klappen konden tonen. Het touwtrekken ging de mist in omdat de touwtjes in een grote knoop waren veranderd. Na elk spelletje konden de gasten grabbelen in een zak met prijsjes die bij een kermis horen en die ook door de kramen van de grote kermis beschikbaar waren gesteld.

Natuurlijk ontbraken de toastjes paling en de oliebollen (gedeeltelijk gesponsord door de oliebollenkraam van de fam. Semler) niet. Deze lekkernijen werden door iedereen erg gewaardeerd en er bleef dus niets over.

Na de pauze was het seniorenorkest weer aan de beurt om de bezoekers te trakteren op een mooie serie muziekstukken. De middag werd afgesloten met een loterij; daarbij viel op dat het lot een aantal mensen wel erg goed gezind was, zelfs zo dat die de prijsjes opnieuw lieten verloten. Na afloop waren er veel fijne reacties, en dat maakt het organiseren zo leuk!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>