Afbeelding

12e deelname Running Team Laarbeek aan Roparun

Algemeen Algemeen

Laarbeek – Running Team Laarbeek neemt op 8, 9 en 10 juni voor de 12e keer deel aan de Roparun, de langste non-stop estafetteloop ter wereld van Parijs of Hamburg naar Rotterdam.

Oorspronkelijk liep het parcours van Rotterdam naar Parijs, vandaar Roparun. Running Team Laarbeek loopt de route vanaf Hamburg. Doelstelling is om zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen voor patiënten met kanker om het motto van de Roparun te kunnen uitvoeren: 'Trachten leven toe te voegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven'.

Om zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen bakt het Running Team wafels tijden de kerstmarkten bij De Biezen, zijn zij actief bij vlooienmarkten in Aarle-Rixtel. Ook wordt er een sponsordiner georganiseerd, een spinningmarathon, een muziekavond en nog veel meer activiteiten.

Mocht u interesse hebben om een keer mee te doen met de Roparun, als fietser, navigator of mee te helpen met de catering, neem dan contact op met Mies van Berlo, mail: organisatie@runningteamlaarbeek.nl. Dit adres kunt u ook gebruiken als u alleen mee wilt helpen met de activiteiten. Het meedoen aan de Roparun kost €60,00. Dit bedrag is voor het shirt en het eten onderweg en andere bijkomende kosten. De leden van Running Team Laarbeek betalen dit zelf, zodat alle sponsorgelden ook daadwerkelijk naar het goede doel gaan.