Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: ed2c65
Foto:
Algemeen

Prachtige visdag KansPlus bij HSV 't Sluisje

Lieshout - De mensen van KansPlus hebben afgelopen zaterdag met fantastisch weer genoten van een dagje buiten. Hengelsportvereniging 't Sluisje uit Lieshout had ook dit jaar deze mensen weer uitgenodigd om een heerlijke visdag te hebben op visvijver het Luytelaar in Lieshout.

Dat ze gekomen waren om te vissen was in het begin niet te merken, ze genoten lange tijd van een heerlijke koek of een stuk cake en natuurlijk iets te drinken. Alle vrijwilligers van de vereniging waren alvast gaan vissen met de hengels van KansPlus en toen ze dat zagen wilden ze ook zo snel mogelijk naar de waterkant om te gaan vissen.

Dat er ook vis gevangen werd was duidelijk hoorbaar als er een aan het haakje zat, nadat de vis voorzichtig teruggezet was, wilden ze weer snel de volgende vangen. De vissers verschoten in het begin een beetje omdat er hele grote vis gevangen werd en dat ze zo hard aan de hengel trokken. Vooral de brasems van bijna 60 centimeter vonden ze enorm spannend maar ook de karpers die maar bleven trekken aan de hengel. Maar ook van de kleine vissen werd genoten, maar plotseling kwam er heel veel geluid van de invalidesteiger. Daar werd een steur gevangen van 80 centimeter!

Toen het vissen voorbij was kreeg iedereen een prachtige medaille en een mooie pet van Rob Kuijpers (KCB). Na afloop was iedereen zeer tevreden en ze willen graag in 2019 terugkomen. Ze bedankten met een daverend applaus alle vrijwilligers van HSV 't Sluisje die ook geweldig genoten hadden van het enthousiasme van deze mensen. Hierna keerden ze tevreden huiswaarts met weer een prachtig verhaal.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>