Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: a8912a
Foto:
Senioren

Nordic walking met de beweegtuingroep

Lieshout – Voor de beweegtuingroep in Lieshout stond vrijdag 7 september 'nordic walking' op het programma. Jaccy van den Enden, sportcoach van Laarbeek en zijn stagiaires van Laarbeek Actief zijn fanatiek bezig geweest om de clinic zo goed mogelijk te laten verlopen.

De sporters van de beweegtuin zijn allemaal 55+ en komen iedere dinsdag of vrijdag tussen 10.00 en 11.00 uur met veel plezier sporten. Eens per 8/9 weken hebben zij met de hele groep een naaste activiteit, een keer wat anders dan bewegen in de beweegtuin. Deze hebben zij zelf bedacht of wordt bedacht door Laarbeek actief. De activiteit van deze keer was nordic walking.

Ze zijn begonnen bij de beweegtuin waar iedereen het juiste materiaal kreeg, of ze hadden de stokken zelf meegenomen. Er werd gezamenlijk een warming-up gedaan, waarna ze zijn begonnen aan een wandeling van 3,8 kilometer. Tijdens de wandeling hebben ze allerlei spellen gedaan. Van het overgooien van elkaars stokken tot het maken van een hinkelbaan, waar iedereen veel plezier aan heeft beleefd.

Natuurlijk werd ook uitgebreid de tijd genomen om te kletsen en om foto's te maken van de mooie paddenstoelen naast de weg. Aan het einde van de wandeling hebben ze nog gezellig wat gedronken.

Kom jij ook de volgende keer naar de beweegtuin in Lieshout? Op dinsdag en/of vrijdag van 10.00 tot 11.00 uur gratis in de buitenlucht bewegen onder begeleiding. Tot dan!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>