Logo mooilaarbeek.nl
Het huidige Rabobank-pand in Beek en Donk    | Fotonummer: ae3b0f
Het huidige Rabobank-pand in Beek en Donk (Foto: Mark Barten)

Rabobank vertrekt uit kantoorpand in Beek en Donk

Beek en Donk – Rabobank Peel Noord vertrekt uit het pand aan de Koppelstraat in Beek en Donk. Als alles volgens plan verloopt, verhuizen zij volgend najaar als 'servicekantoor' naar het nieuw te bouwen complex 'Mijnheer van Thiel' op het Piet van Thielplein. Het Rabobank-pand gaat in de openbare verkoop.

De Rabobank verklaart dat zowel hun pand in Gemert als in Beek en Donk te groot is voor het huidig aantal werknemers. Een groot deel van het team verhuist het komende jaar naar Gemert. In Beek en Donk komt een servicekantoor, zodat inwoners uit Laarbeek toch in hun eigen gemeente terechtkunnen bij de Rabobank.

Op dit moment is het nog niet helemaal rond met 'Mijnheer Van Thiel', dat volgend najaar gerealiseerd zou moeten zijn op het Beek en Donkse winkelplein. Mocht dit onverhoopt niet doorgaan, gaat de Rabobank nader bekijken hoe zij invulling gaan geven aan hun plannen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>