Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: a18b99
ADVERTORIAL

Ondernemers houden SCHENK Festival tijdens Aarlese kermis

Aarle-Rixtel - Hooglander Bier en Stout eten & drinken slaan de handen ineen! Na drie succesvolle edities van het Hooglander BBQ-evenement 'SCHENK' is het hoog tijd om het eerste SCHENK Festival op poten te zetten. Het speciaalbier & foodpairing festival strijkt neer naast de kermis in het hart van Aarle-Rixtel op zaterdag 22 en zondag 23 september. Niet één maar twee dagen festival vol met lokale brouwerijen, foodstands, relaxte deuntjes en een brok gezelligheid.

SCHENK Festival draait naast het schenken van lokale speciaalbieren om vlees met schenken! Denk aan rokende BBQ's, tientallen biertaps, lange tafels en proostende glazen. Struin langs verschillende brouwerijen en ontmoet de gepassioneerde brouwers en ontdek je favoriete speciaalbier. Van sprankelende en verfrissende saisons tot volle en romige stouts en alles daartussenin.

Tijdens SCHENK Festival wordt niet alleen het beste in het glas maar ook het beste op het bord gepresenteerd. Match je favoriete speciaalbier met een sappige burger of een stuk vlees met schenken. Met keuze uit tientallen bieren en diverse foodstands valt er meer dan genoeg te proosten en te proeven. Ontdek je favoriete smaakcombinatie en zorg voor 'leven in de brouwerij'!

Proost, proef en ervaar tot de laatste slok!

Wanneer:           22 september (16:00 - 23:00) & 23 september (13:00 - 20:00)
Waar:                 Stout -eten en drinken (Dorpsstraat 86, Aarle-Rixtel)
Entree:               Gratis

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>