Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 5139a4
Foto: Martin Prick
FOTO'S Fotoseries

Laarbeekse sportverenigingen presenteren zich aan publiek

Laarbeek - Op drie plaatsen in Laarbeek presenteerden sportverenigingen zich zondag 16 september in het kader van Laarbeek Sportief. Bedoeling is mensen te interesseren voor en op de hoogte te brengen van wat er in Laarbeek op sportief gebied te vinden is. Gezien het tijdsbestek van 2,5 uur ligt hier de nadruk op de grootste groep in Beek en Donk.

Outdoor
Sporthal D'n Ekker was voor de vierde goed gevuld met presentaties van allerlei sportverenigingen uit Beek en Donk. Ilse van Ham van Vierbinden legt uit, dat dit evenement ook in het kader staat van de Nationale Sportweek die op 15 september is begonnen. De meeste verenigingen, die zich in de zaal presenteren, zijn niet commercieel van opzet. "Zij zijn niet goed vertegenwoordigd", vertelt Ilse, "maar zij zijn wel van harte welkom". De enige commerciële groep werd vertegenwoordigd door Ardi Crooijmans, namelijk Outdoor Laarbeek. "Ik sta hier aan de ingang, ik spreek iedereen en ik wijs ze de weg naar de zaal", legt Ardi lachend uit.

Lees meer in DeMooiLaarbeekKrant van donderdag 20 september.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>