Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (A-R)

Zwieren en zwaaien op de kermis in Aarle-Rixtel

Algemeen

Aarle-Rixtel - De laatste dagen van aftellen zijn begonnen. De kermis in Aarle-Rixtel staat voor de deur. Lekker zwieren, zwaaien en genieten van de sfeer en van de muziek.

De kermis wordt op zaterdag 22 september officieel geopend om 17.00 uur. De gildes en de harmonie zijn hierbij ook aanwezig. Zorg dat je erbij bent want er zijn mooie prijzen te winnen. Dit gaat gebeuren door middel van een quiz op het terrein. Hieraan mag iedereen meedoen.Het deelname formulier voor de Quiz is af te halen bij Snoeperij Jantje. De attracties zijn echter al open vanaf 15.00 uur. Op zaterdag is er ook een verrassingsact aanwezig voor de kinderen. s' Avonds is er bij Dejavu een 70's en 80's disco. Deze begint om 21.00 uur.

Op zaterdag en zondag is er ook een speciaalbier en foodfestival op het kermisterrein. Hierbij zijn foodtrucks aanwezig. Eten dat ter plekke wordt gemaakt, lekkerder kan haast niet. Dit is zaterdag van 16.00 tot en met 23.00 uur. Zondag is dit van 13.00 tot en met 20.00 uur zijn. Op zondag is er een schietwedstrijd voor de jeugd van 8 tot 12 jaar. Wie wordt er koning of koningin van de kermis? Aanmelden kan vanaf 15.00 op het kermisterrein. De wedstrijd begint om 15.30 uur. Zondag vindt er bij Deja vu een Hollandse karaoke avond plaats. Lekker meezingen op Nederlandse nummers. Op maandag is het 'dolle kermis maandag'. Op deze dag krijgen alle kinderen van de basisscholen in Aarle-Rixtel een kermiskaart. Bij Deja vu is het om 20.00 uur radje draaien. s'Avonds wordt de kermis feestelijk afgesloten met een lasershow. Dit is in samenwerking met de Fijnproevers, de enige echte energie DJ-act uit Aarle-Rixtel. Dit alles begint om 20.45 uur. Op dinsdag kan je nog snel even zwieren en zwaaien.