Juul Verbeeten (ATTC'77)
Juul Verbeeten (ATTC'77)

Tafeltenniscompetitie ATTC'77 in volle gang

Sportnieuws Sport

Aarle-Rixtel - Na een goede start vorige week kreeg het vaandelteam van ATTC'77 deze week klop van Bergeijk 3. In eigen huis legden Bart Boetzkes, Jean Paul Kanters en Johan Voorhout het af. Alleen Bart en Jean Paul wonnen allebei van Eric Biemans en samen de dubbel. Johan was er één keer dicht bij tegen Mart van Son, maar verloor nipt met 10-12 in de beslissende game.

Ook het tweede team kon thuis de eerder ingeslagen weg niet voortzetten tegen Renata 3 uit Eindhoven. Het begin was nog goed met een winstpartij van Frederieke van de Poel op Tuur van Gestel. Ook Jos liet zich niet aan de kant zetten door zoon Mike van Gestel. Mark Rovers begon tegen Henk Vermeer, maar had geen kans. In de dubbel herpakte hij zich enigszins maar uiteindelijk werd die partij in vijven verloren. Ondanks dat het daarna met Mark wat beter ging, kwam hij niet tot winnen. Ook Jos kwam er zijn volgende twee wedstrijden niet meer aan te pas. Frederieke was nog het dichtst bij een overwinning tegen Vermeer, maar verloor met 12-14 in de vijfde game en daarmee was ook het kruit verschoten voor haar laatste wedstrijd met een 2-8 nederlaag als gevolg.

Voor het vijfde team speelden Johan Heurter en Johnny van den Elzen met invaller Juul Verbeeten in de zesde klasse K tegen Bergeijk 8. Johan verloor zijn eerste wedstrijd van Edwin Bergmans, maar daarna lieten de heren geen steekje meer vallen met een klinkende 9-1 overwinning als eindresultaat. Met name voor Juul, die met zijn eigen team een klasse lager speelt, is drie overwinningen een zeer knappe prestatie. De heren staan nu bovenaan en ontvangen volgend weekend nummer 2, Deurne 4, in de gymzaal aan de Jan van Rixtelstraat.

Tot slot speelde het zevende team thuis tegen Attaque 4 uit Sint-Oedenrode. Gerdi van den Boomen, Dennis Verbruggen en José van Turnhout speelden, onder aanmoediging van hun vierde man Ruud van Turnhout, veel spannende wedstrijden. José en Dennis wonnen ieder één wedstrijd en Gerdi was twee keer te sterk voor haar tegenstander. De wedstrijd eindigde in een 4-6 nederlaag.