Logo mooilaarbeek.nl
Evenementen

Vernieuwde Luikse markt bij ATTC'77

Aarle-Rixtel - Bijna elk jaar heeft ATTC'77 een Luikse markt. De ene keer met een grote opkomst de andere keer met wat minder bezoek. ATTC'77 wil de markt daarom dit jaar eens anders aanpakken. Met meer nieuwe andere spullen en met een hapje en een drankje.

Dat betekent dat ze de leden hebben gevraagd om hun spulletjes, die ze nog bewaren, maar eigenlijk nooit meer gebruiken, te doneren aan de club. Ook in het kader van duurzaam is dit een oplossing. Mooie dingen laten verstoffen op zolder terwijl er iemand anders van kan genieten. Eeuwig zonde. ATTC's vrijwilligers zorgen er dan voor dat die spulletjes verkocht gaan worden op 11 november en dat de verdiensten daarvan in de clubkas worden gestort. Het is een ultieme win-winsituatie: leden hun 'rommel' kwijt en de nieuwe eigenaren tevreden en blij. Natuurlijk verkopen eigen leden ook op eigen tafels hun eigen spullen. Altijd een succes!

Ze denken dat de nieuwe datum ook een positieve invloed heeft op het alvast in huis halen van cadeaus waarmee je dan in december een goede beurt kan maken. Iedereen is van harte welkom. Voor meer informatie: ATTC'77, Jan van Rixtelstraat 30, Aarle-Rixtel. Tel. 06-51524540.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>