Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 5a1a92
Foto:
Evenementen

Dienstenveiling harmonie Sint Caecilia

Lieshout/Mariahout - Harmonie Sint Caecilia Lieshout-Mariahout houdt op zaterdag 27 oktober een goederen- en dienstenveiling. Als locatie is gekozen voor Bavaria Brouwerij Café, Heuvel 5 te Lieshout. De aanvang is om 20.00 uur en is vrij toegankelijk voor iedereen.

De veiling wordt gehouden om inkomsten te werven waarmee ze harmonie Sint Caecilia en in het bijzonder de jeugd van de harmonie, zowel financieel als moreel ondersteunen. De jeugdharmonie is al jarenlang zeer actief en groeiend. De vele jonge leden zorgen ervoor dat ze in de toekomst hun partij mee kunnen spelen en zodanig de harmonie een gezonde basis bieden. Jaarlijks laat harmonie Sint Caecilia tijdens de vele optredens in het openbaar zien wat het betekent om bij welke feestelijke gelegenheid dan ook, een muzikale omlijsting te verzorgen. Vrienden van de harmonie Sint Caecilia, proberen dat te ondersteunen, nu en in de toekomst.

Alle goederen en diensten worden belangeloos geleverd. Mocht u een ludiek product of dienst willen aanbieden dan is dat natuurlijk altijd mogelijk. Neem hiervoor contact op met Jan Corsten (Mariastraat 39, Mariahout, tel. 06-53265713) of Geert Heesakkers ('t Slotje 5, Beek en Donk, tel. 06-81469779).

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>