Kinderboekenweek bij Bibliotheek De Lage Beemden

Algemeen Onderwijs

Laarbeek - De Kinderboekenweek is van woensdag 3 oktober tot en met zondag 14 oktober. Bibliotheek De Lage Beemden organiseert dan een aantal leuke activiteiten voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Een mooie gelegenheid om samen met je vrienden naar toe te gaan of om er juist vrienden te maken. Het thema van de Kinderboekenweek 2018 is Vriendschap: 'Kom erbij!' Kaartjes zijn alleen te koop via www.bibliotheeklagebeemden.nl. Wees er snel bij, want op=op.

Schminkworkshop
Op vrijdag 5 oktober van 16.00 tot 17.00 uur is er een schminkworkshop in Bibliotheek Beek en Donk voor kinderen vanaf 10 jaar. Van twee professionals leren de kinderen alle basisbeginselen van het schminken. En gaan ze meteen zelf aan de slag om te oefenen met elkaar. Kaartjes zijn te koop voor € 2,50.

Kinderyoga
Op woensdag 10 oktober kunnen kinderen bij Fysio&Zo in Aarle-Rixtel ervaren hoe leuk en fijn kinderyoga is. Samen ontdekken ze de leukste houdingen, gaan ze masseren en bewegen op muziek. Er is een les van 14.30 tot 15.30 uur voor kinderen van 7 tot 9 jaar en van 15.45 tot 16.45 uur voor kinderen van 10 tot 12 jaar. Een kaartje kost € 2,50 per kind.

Film 'Toen mijn vader een struik werd'
De film is geïnspireerd op het bekroonde boek van Joke van Leeuwen en gaat over de spannende reis van de tienjarige Toda. De voorstelling wordt vertoond op woensdag 10 oktober van 14.30 tot 16.00 uur bij Kunstlokaal Gemert en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Kaartjes zijn te koop voor € 3,00, inclusief ranja.

Kijk voor meer informatie over de activiteiten en om aan te melden op www.bibliotheeklagebeemden.nl.