Logo mooilaarbeek.nl
Evenementen

SCHENK Speciaalbier & Foodpairing Festival in Aarle-Rixtel

Aarle-Rixtel - Op de zaterdag en zondag tijdens de kermis in Aarle-Rixtel vindt voor de eerste keer het SCHENK Festival plaats op de parkeerplaats van Grandcafé Stout. SCHENK, een evenement van Hooglander Bier waar speciaalbier, lekker eten en gezelligheid hand in hand gaan, is deze editie een samenwerking tussen Hooglander Bier (Rick Verhees & Geert Hagelaar) en Stout eten en drinken (Jelle de Jongh).

''Tijdens de kermis meer gezelligheid in het dorp'', dat is de insteek van de jonge en enthousiaste ondernemers. En de beste manier om 'meer leven in de brouwerij' te bewerkstelligen is natuurlijk met lekker bier en goed eten!

Verschillende brouwerijen en foodstands zullen present zijn op het festival (22 en 23 september). De brouwers komen uit alle windhoeken van de regio. Met brouwerijen uit onder andere Aarle-Rixtel, Eindhoven, Valkenswaard, Weert, Asten en Someren valt er dan ook meer dan genoeg te proosten en te proeven.

Dat bier & spijs goed samengaan is allang geen geheim meer. ''Speciaalbier leent zich uitstekend om te combineren met gerechten. Een passend biertje en een goed gerecht kan elkaar enorm versterken''.

SCHENK Festival is de perfecte gelegenheid voor een lekker hapje en biertje. Het festival is toegankelijk voor jong en oud, voor bierliefhebbers maar ook voor 'beginnelingen' die graag kennis willen maken met wat de brouwers allemaal te bieden hebben. Een laagdrempelig festival waar al voor slechts €7,50 een startpakket aangeschaft kan worden dat bestaat uit een proefglas, bierflyer en twee consumpties. Ga met je proefglas op ontdekkingstocht langs de kramen en ontdek je nieuwe favoriete speciaalbier.

De organisatie hoopt op een hoge opkomst en natuurlijk flink wat 'leven in de brouwerij' tijdens de kermis in Aarle-Rixtel zodat het evenement een vervolg kan hebben!

Locatie: Dorpsstraat 86, Aarle-Rixtel. De entree is gratis op beide dagen. Zaterdag 22 september van 16.00 tot 23.00 uur en Zondag 23 september van 13.00 tot 20.00 uur. Proost, proef en ervaar tot de laatste slok!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>