Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 9ffee3
Evenementen

Eerste Open Bedrijvendag Laarbeek in zicht!

Laarbeek – Op 17 november houdt Parkmanagement Laarbeek de eerste Open Bedrijvendag van Laarbeek. Met 16 deelnemende bedrijven verdeeld over alle kernen van Laarbeek is er genoeg te zien en te beleven voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat er nu eigenlijk allemaal gebeurt achter die gesloten deuren (en voor diegene die op zoek is naar een stageplek of een (nieuwe) baan dichtbij huis). Wist je bijvoorbeeld dat onderdelen voor een achtbaan in Laarbeek worden gemaakt? Je zult versteld staan!

Eerste 'opbrengst'
De werkgroep Werkgelegenheid binnen Parkmanagement heeft de organisatie van de bedrijvendag op zich genomen en heeft op 29 augustus jongstleden een kick-off gehouden. Tijdens deze bijeenkomst zijn ondernemers in Laarbeek uitgenodigd deel te nemen aan de open dag. Maar liefst 16 bedrijven hebben zich vervolgens aangemeld. "Een heel mooi resultaat voor een eerste keer", aldus Niels Rutten namens de werkgroep. "Het gaat om de beleving. Op een beurs kan een ondernemer zijn bedrijf promoten achter een tafeltje, nu kan hij zijn bedrijf laten zien en eventuele potentiële werknemers ontmoeten."

Samenwerking
De Open Bedrijvendag Laarbeek kan tot stand komen door een gedegen samenwerking tussen Parkmanagement, de gemeente, ondernemersvereniging VIER, Brainport en Senzer. "We willen Laarbeek meer op de kaart zetten en laten zien wat de bedrijven hier allemaal in huis hebben", legt Birgit Goumans (Kusters Goumans) namens de werkgroep uit. "De economie draait op volle toeren, bedrijven groeien en talenten en vakmensen worden steeds schaarser. We willen ambassadeurs creëren voor Laarbeek en de Laarbeekse bedrijven want wij zijn ervan overtuigd dat je voor een hele leuke baan Laarbeek niet uit hoeft!"

Hoe, wat, wanneer precies?
De eerste Open Bedrijvendag in Laarbeek vindt plaats op zaterdag 17 november van 10.00 tot 14.00 uur. Bedrijven die deelnemen, zijn duidelijk te herkennen aan de buitenkant en er zullen plattegronden beschikbaar zijn die laten zien waar je die dag zonder aanbellen binnen mag lopen en je kunt verwonderen. Iedereen is van harte welkom!

Voor meer informatie en voor een overzicht van alle deelnemende bedrijven: www.openbedrijvendaglaarbeek.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>