Team 5, Roel Beekmans, Eva Verrijt, Bert Coolen en Rolf Hendricksen
Team 5, Roel Beekmans, Eva Verrijt, Bert Coolen en Rolf Hendricksen

TTV Een en Twintig bij Laarbeek Sportief

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Laarbeek Actief vond zondag 16 september plaats. Samen met verschillende sportverenigingen uit Beek en Donk, was ook TTV Een en Twintig aanwezig om de leukste sport te presenteren. Dit jaar heeft TTV Een en Twintig vooral de aandacht gelegd op de jeugd van Beek en Donk en omstreken.

Ze vinden het belangrijk dat Tafeltennis toegankelijk is voor iedereen. Zo ook dus voor de jongste jeugd. Hiervoor hebben ze het Table Stars pakket ingezet. Op verschillende manieren hebben ze laten zien hoe je bezig kunt zijn met tafeltennissen. Het hooghouden van een balletje kan bijvoorbeeld ook met een pittenzakje, of pluizenbolletje. Ook hebben ze de schuifbatjes ingezet. Zo kunnen kinderen die nog niet boven de tafel uitkomen ook al een balletje over schuiven. Tafeltennis stimuleert namelijk de oog-hand-coördinatie. De vereniging vindt het dan ook belangrijk om tafeltennis bij iedereen onder de aandacht te brengen. Het was een groot succes. Veel kinderen hebben kennisgemaakt met de tafeltennissport.

Najaarscompetitie
Team 1, 4, 5 en 7 hebben donderdagavond 13 september thuis in Beek en Donk de competitie gespeeld. Team 1 heeft gelijk gespeeld tegen Veldhoven 1. Het werd 5-5, een spannende avond dus. De andere teams hebben thuis gewonnen. Team 4 heeft met maar liefst 9-1 van JCV 9 gewonnen. Team 5 en 7 hebben beide met 7-3 gewonnen van de bezoekende teams. Bekijk alle overige uitslagen op www.ttveenentwintig.nl of like TTV Een en Twintig op Facebook voor meer leuke nieuwtjes. Ook zijn ze te vinden op Instagram, daar posten ze vaak grappige filmpjes.

Trainingen
De trainingen lopen goed. Vooral de seniorentraining is vaak druk bezocht. Ook bij de jeugd worden er steeds meer partijtjes gespeeld. Wil jij ook een keer meetrainen? Dat kan, op maandag en donderdag is vanaf 19.00 uur de tafeltennishal geopend aan de Otterweg in Beek en Donk.