Afbeelding

KBO Lieshout: sportief, creatief en cultuur

Algemeen

Lieshout - Filmliefhebbers kunnen hun hart weer ophalen bij de 11e filmcyclus van de vier Laarbeekse seniorenverenigingen. De eerste van de vier films in deze cyclus is te zien op dinsdag 25 september in het Dorpshuis van Lieshout. Aanvang 13.30 uur.

Bij elke film is er een inleiding en een nabespreking, begeleid door filosoof Philip Verdult. Het thema dit jaar is Duivelse dilemma's; morele waarden en keuzes. De eerste film in de serie is Eye in the sky. Van regisseur Gavin Hood. Het dilemma van de hoofdpersoon in deze film is de vraag of je één onschuldig persoon moet ombrengen als je daarmee het vermoorden van veel anderen kunt voorkomen. Wil je de hele cyclus bijwonen, dan betaal je €25,00. Per film zijn de kosten €7,00 per persoon. Inclusief koffie of thee.

Fietstocht
Op woensdag 26 september sluit de Lieshoutse KBO fietsclub het zomerseizoen af met een mooie fietstocht. De start is om 9.30 uur bij het Dorpshuis. Voor een lunch wordt gezorgd, de terugkeer in Lieshout is omstreeks twee uur in de middag. Per persoon kost deze gezellige dag u €4,00. Inclusief lunch. Aanmelden bij de Inloop of een briefje in de rode KBO-bus in het Dorpshuis.

Kienen
Op vrijdagavond 28 september kunt u weer kienen met KBO Lieshout. De grote zaal van het Dorpshuis is open om 19.00 uur, het kienen begint om 20.00 uur. Schuif mee aan en waag een kansje voor de mooie prijzen. Iedereen is welkom.

Workshop bloemstukken maken
De workshop bloemstukken maken wordt inmiddels een mooie traditie van KBO Lieshout. Op dinsdagavond 2 oktober is de herfst het thema. Onder leiding van bloemist Ralf van bloemisterij Bloemend gaat u een eigen herfststuk maken. Ralf zorgt voor de materialen, u hoeft zelf alleen een schaar of mes mee te brengen. Locatie Dorpshuis, aanvang 19.30 uur. De kosten zijn €22,50 voor leden van KBO Lieshout. Anderen betalen €25,00. Aanmelden of informatie bij de Inloop in het Dorpshuis.