Afbeelding

KBO Beek en Donk naar modeshow in Kirchhoven

Algemeen Senioren

Beek en Donk - KBO Beek en Donk verheugt zich weer op een nieuwe modeshow bij Marcienne in Kirchhoven, Duitsland. De wintercollectie staat in het teken van kerst. In deze tijd van het jaar is de wereld heel even een sprookje.

Verrassend, magisch, sprankelend, fonkelende lichtjes, mooie muziek, etc. Alles is omgetoverd in een fantastische kerstsfeer. Geniet van deze prachtige modeshow, waarin mannequins een stijlvolle en feestelijke collectie presenteren.

De modeshow wordt gehouden op maandag 15 oktober. Ze verzamelen om 13.45 uur op de parkeerplaats bij het Ontmoetingscentrum (Otterweg 29) in Beek en Donk. Ze verwachten omstreeks 19.15 uur weer thuis te zijn. De kosten bedragen €7,00 per persoon.

U wordt ontvangen met koffie/thee en gebak en ook vindt een loterij plaats. Kortom een leuke ontspanningsmiddag in een gezellige feestelijke sfeer. Ga ook een keertje mee! Misschien met vriendin, familielid, buurvrouw. Iedereen is welkom.

Opgeven vóór 25 september met in gesloten envelop: naam, adres, telefoonnummer en gepast geld bij: Stien van Duijnhoven: Kapelstraat 45 of Francien Vereijken: Kerkstraat 56.