Afbeelding

BBC-jazz sluit zomer af met Muziektuinconcert

Algemeen Muziek

Beek en Donk - BBC-jazz neemt met zekere weemoed, maar met heel veel voldoening afscheid van de prachtige zomer. Muziekfeesten hebben ze op vele plaatsen kunnen bezoeken en de Muziektuinconcerten waren een prima gelegenheid. Heerlijke momenten waarin je ontspannen voelt als je onbewust met je voet meetikt op het ritme van een swingend stukje jazzmuziek!

Voor BBC-jazz is het laatste Muziektuinconcert van dit seizoen een fantastisch moment om de zomer vaarwel te zeggen. Dit doen zij met veel enthousiasme waarmee ze een aantal nieuwe muzieknummers willen presenteren.

Het repertoire van de BBC-jazz heeft voor dit optreden dan ook weer een verandering ondergaan. BBC-jazz verzorgt graag een gevarieerd programma met tal van populaire en goed in het gehoor liggende muziekstandards. Nummers met sterke afwisseling in stijl en dynamiek, van medium swing tot New-Orleans style en van fast rock muziek tot funky jazz.

Wat te denken van nummers als Humanism en Tuxedo Junction afgewisseld met heuse klassiekers. Na nummers als Birdland en natuurlijk Summertime sluiten zij het optreden af met Walk the Dinosaur.

Ook nu weer kunt genieten van een zeer gevarieerd optreden waarin vele solisten zullen zorgen voor een extra sfeervolle middag.

Het optreden van BBC-jazz staat gepland als afsluiter van het muziektuinconcert op 23 september in Beek en Donk, rond de klok van 15.30 uur.